Fejzić: Rasterećeni smo, a tada smo najopasniji

Golman Travnika uoči duela sa GOŠK-om

Fejzić: Rasterećeni smo, a tada smo najopasniji

A. Beganović

U okviru 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Gabeli će derbi začelja odigrati  domaći GOŠK i Travnik.

Travnički Veziri u ovaj susret ulaze dosta opuštenije, u odnosu na neke naredne, jer od opasnoj zoni su pobjegli šest bodova.

Jedan od najzaslužnijih za dobre partije Vezira u proljetnom dijelu prvenstva svakako je sjajni golman Nevres Fejzić, koji je dobio i poziv za mladu reprezentaciju.

"Dobro nam ide, ne žalimo se. Naš rad došao je na naplatu i mislim da smo pokazali da nam je mjesto u društvu najboljih. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a pohvale dolaze i od mnogih bh. stručnjaka", za naš portal ističe Fejzić i dodaje:

"Protiv GOŠK-a nemamo šta izgubiti, a tada smo najopasniji. Mislim da se u Gabeli nećemo braniti, kao što nismo ni u Sarajevu, a ni u Banja Luci. Ukoliko ponovimo igre sa Grbavice i sa Gradskog stadiona u Banja Luci, onda ćemo sigurno ostati neporaženi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.