Fejzić: Sad se lakše diše

Travnik bolji od Zvijezde

Fejzić: Sad se lakše diše

A. Beganović

U okviru 19. kola Premijer lige Travnik je jučer na Piroti savladao Zvijezdu (2:1) i tako je došao do zlata vrijedne pobjede u borbi za goli premijerligaški život.

Gubili su Veziri 1:0 i uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist. Gosti iz Gradačca nisu se predavali i imali su nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, no na golu Travnika ponovo je briljirao Nevres Fejzić.

"Sad se lakše diše, ova tri boda nam mnogo znače u borbi za opstanak. Dobro je i to što naši konkurenti u borbi za opstanak nisu baš briljirali", za SportSport.ba je istakao golman Travnika.

"Zvijezda nije naivna momčad, što je uostalom i pokazala na Piroti. Međutim, mi smo još jednom pokazali da imamo kvalitet za društvo najboljih i smatram da smo nakon ove pobjede mnogo bliže isunjenju cilja, a to je izbjeći pad u niži rang", dodao je Fejzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.