Fejzić: Smajić je zaslužan što "skidam" penale
FOTO: Stojan Lasić

Golman Metalleghea za SportSport.ba

Fejzić: Smajić je zaslužan što "skidam" penale

S. Mlaćo

Iznenađujućom pobjedom nad Zrinjskim (2:0), nogometaši Metalleghea napravili su veliki korak ka opstanku u Premijer ligi naše zemlje.

Jajčani su iznenadili Plemiće, te upisali tri važna boda, a jedan od junaka pobjede bio je sjajni golman Nevres Fejzić koji je u ovom susretu odbranio penal iskusnom Saši Kajkutu.

"U subotu je najviše presudila u našu korist presudila ta borbenost. Svaki igrač je dao svoj maksimum jer smo svi svjesni u kakvoj smo situacij. Mislim da smo ovom pobjedom stvorili dobru priliku da ostanemo u društvu najboljih. Ipak, ima još da se igra tako da moramo još dosta raditi", ističe Fejzić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotnjem meču odbranio je penal Saši Kajkutu, a prije toga prvom strijelcu lige napadaču Željezničara Ivanu Lendriću. Sa pravom već odavno nosi epitet jednog od najboljih golmana u našoj zemlji.

"Penali su lutrija, nekad dobiješ nekad izgubiš. Ja sam imao tu sreću da odbranim dva penala, a moram reći da moj saigrač Sulejman Smajić ima dosta zasluga za odbranjene penale. On šuta po deset, a postigne jedan ili dva", uz osmijeh završava Fejzić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije