Fejzić: Želji titula, Travnik će ostati u PL

Fejzić briljirao na Grbavici

Fejzić: Želji titula, Travnik će ostati u PL

A. Beganović

Fudbaleri Travnika u 18. kolu Premijer lige na Grbavici su s minimalnih 1:0 poraženi od domaćeg Željezičara. Pružili su izabranici Husnije Arapovića dosta dobbru partiju, a na golu je briljirao mladi Nevres Fejzić.

Fejzić je u nekoliko navrata pokazao da se radi o golmanu pred kojim je svijetla budućnost.

"Odigrali smo dosta dobro, iznenadili smo Željezničar. Nismo se samo orijentisali na odbranu, imali smo nekoliko dobrih prilika, no na našu nesreću nismo uspjeli postići pogodak", za SportSport.ba je istakao mladi Fejzić.

"Ne želim se mnogo osvrtati na gol koji smo primili. Prekršaj na meni je postojao, no s tim ne želim obezvrijediti pobjedu Željezničara, koji će sasvim sigurno osvojiti titulu. Utakmicu na Grbavici sam već zaboravio, sve misli su mi usmjerene ka suboti i duelu sa Zvijezdom. Subotnji meč je od ogromnog značaja za nas. Siguran sam da ćemo slaviti, te da ćemo na kraju ostati u društvu najboljih", dodao je Fejzić.

Fejzić sa Travnikom ima ugovor do kraja sezone, a kako sam kaže, najveće želja mu je obući dres malde reprezentacije.

"U Travniku sam do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Ponuda već sada ima, no želim se zamarati sa tim. Bitno je da Travnik ostane u društvu najboljih, te da ja nastavim sa dobrim partijama. Velika želja mi je dres mlade reprezentacije, branim standardno, pohvale dolaze sa svih strana i reprezentativna "jedinica" bi bila kruna dosadašnje karijere", zaključio je Fejzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.