Felix Magath preuzeo Fulham, šansa za Tankovića?

Meulensteen "sasječen" nakon 75 dana

Felix Magath preuzeo Fulham, šansa za Tankovića?

Nakon što je na klupi Fulhama sjedio svega 75 dana Rene Meulensteen je "sasječen", kako to popularno vole nazvati Englezi, sa mjesta menadžera ekipe sa Craven Cottagea.

Na njegovo mjesto stiže veliko trenersko ime njemačkog fudbala Felix Magath. Stručnjak koji je prije nekoliko sezona napravio čudo sa Wolfsburgom u kojem su tada igrali bh. reprezentativci Zvjezdan Misimović i Edin Džeko.

Vodio je tada Magath Vukove do titule, a u Londonu se nadaju da Fulham do kraja sezone može odvesti u mirnu luku kako bi sačuvao premierligaški status.

Dolazak Magatha u Fulham mogao bi biti plodan i za Muamera Tankovića, mladog napadača ovoga kluba, koji je interesantan N/FSBiH jer je njemački stručnjak poznat po tome što mlade fudbalere voli gurnuti u vatru. Salihamidžić, Džeko, Draxler…primjera je još mnogo, iako u timu ima puno iskusnijih igrača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.