Fellaini ide u Fiorentinu?

Fellaini ide u Fiorentinu?

Edmir Škorić

Belgijanski reprezentativac Marouane Fellaini otpisan je na Old Traffordu, barem ako je suditi prema pisanjima otočkih medija.

Fellainija je bivši menadžer David Moyes doveo u United iz Evertona za 27.5 miliona funti, ali kod novog menadžera Louisa van Gaala ne uvažava preveliko povjerenje.

Engleski mediji tvrde da će Van Gaal pustiti Fellainija i Ashleyja Yougna. Belgijanac je na meti Fiorentine. 

Corriere dello Sport tvrdi da bi Viole željele upariti Fellainija sa Borjom Valerom u sredini, a Unitedu su spremni da plate 15 miliona funti, što bi trebala biti prihvatljiva cijena za Crvene vragove iako visoki veznjak ima ugovor do ljeta 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.