Fellaini: Najvažnije je da s Unitedom osvajam trofeje

Fellaini: Najvažnije je da s Unitedom osvajam trofeje

Edmir Škorić

Belgijski veznjak Marouane Fellaini ističe kako je ispunio svoj san dolaskom u Manchester United.

Dugo je, ovog ljeta, vodstvo Uniteda tragalo za veznjakom, da bi nakon brojnih odbijenica, u posljednjim minutama ljetnog prijelaznog roka, angažovali Fellainija iz Evertona, koji će sada surađivati s bivšim trenerom iz Evertona Davidom Moyesom.

"Sretan sam, jako. Ovo je veliki trenutak za mene. Čekao sam dugo vremena ovo, naporno sam radio i presretan sam, ponavljam, što postajem dio ovako velikog kluba. Nadam se da ću imati dosta uspjeha u novom klubu", izjavio je Fellaini, dodavši:

"United je najveći klub na svijetu, tako da sam baš ovaj transfer sanjao. Kad sam bio mlad, uvijek sam maštao da ću jednog dana zaigrati u Manchesteru. Želim da osvajam trofejem, to je najvažnije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.