Fellaini sretan zbog novog ugovora

Fellaini sretan zbog novog ugovora

Edmir Škorić

Belgijanac Marouane Fellaini sretan je što je potpisao novi ugovor s engleskim Evertonom.

Fellainija je ugovor za Karamele vezao još 18 mjeseci, no po novom ugovoru će na Goodison Parku boraviti do ljeta 2016. godine.

Belgijski reprezentativac kaže kako je pozitivan odnos sa svima u klubu jedan od glavnih razloga zbog čega je odlučio ostati.

"Drago mi je zbog novog ugovora u Evertonu. Imam dobar odnos sa igračima, menadžerom, direktorom i predsjednikom. Zbog toga sam odlučio da ostanem u klubu. To je dobra odluka za mene. Everton ima ambicije, ali i jako dobru momčad", kaže Fellaini, dodavši:

"Ne bih bio tu da klub nema ambicije. Everton ima puno mladih kvalitetnih igrača poput Jacka Rodwella, Seamusa Colemana ili Rossa Barkleya. Oni su budućnost".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.