Fener nastavio sa pobjedama

Fener nastavio sa pobjedama

Fenerbahče je ponovo na krilima sjajnog Alexa slavio pobjedu, a ovaj put je na Sukru Sarakoglu stadionu pala momčad Kasimpase. Alex je u 32. minuti načeo goste, a posao je završio Dia u 55. minuti.

Veliki gradski derbi u Ankari su igrali Ankaragucu i Gencerbirligi, a pobjedu su slavili gosti rezultatom 4:2. Ermin Zec je utakmicu ogledao sa klupe. Galatasaray je doživio novi poraz iako je golom Milana Baroša vodio na gostovanju kod Buyuksehira.

Buyuk je preokrenuo rezultat na 3:1 i stigao do velike pobjede, ali bez Kenana Hasagića. U posljednjoj utakmici današnjeg programa Gaziantepsor je s dva gola Tosuna savladao Eskisehirspor sa 2:0, a Safet Nadarević je za poraženu ekipu igrao od 72. minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.