Ferdinand odgovorio Boltu: Dogovorit ću ti probu u Unitedu

Nakon izjave Jamajčanina da želi probu u Unitedu

Ferdinand odgovorio Boltu: Dogovorit ću ti probu u Unitedu

A. Haznadarević

Nakon što je otvoreno pozvao Sir Alexa Fergusona da ga pozove na probu u Manchester United, najbrži čovjek na planeti Usain Bolt je dobio podršku i iz svlačionice Crvenih đavola.

Unitedov stoper Rio Ferdinand, čuo je Boltovu izjavu, te mu je poručio da će mu dogovoriti probu, ali da prije toga osvoji zlato i na utrci na 200 metara.

"Ako želiš tu probu u Manchester Unitedu samo reci, razgovarat ću sa šefom. Čestitam na 'stotki' i očekujem da isto ponoviš i u utrci na 200 metara", poručio je Ferdinand najuspješnijem svjetskom sprinteru.

Nedugo zatim stigao je odgovor od Bolta:

"Nakon Igara ćemo poraditi na tome... haha... hvala, stari!", odgovorio je Jamajčanin.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.