Ferdinand out do kraja godine
Veliki hendikep za United

Premiership

Ferdinand out do kraja godine

Štoper Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Rio Ferdinand pauziraće do kraja godine zbog povrede lista noge.

Ferdinand je već neko vrijeme imao velikih probelma s ovom povredom, ali se nekako injekcijama to uspijevalo  zaliječiti, ali sada je stvar znatno ozbiljnija i biće potrebno duže vremena da se zaliječi ova povreda.

Klupski doktori su odlučili da Ria odmore najmanje do kraja ove kalendarske godine, ali postoji mogućnost i u duže odsustvovanje. U slučaju nedovoljnog oporavka nije isključena ni operacija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.