Ferdinand: Suarez nema poštovanja

Štoper Uniteda razočaran ponašanjem Urugvajca

Ferdinand: Suarez nema poštovanja

Defanzivac Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, rekao je kako više nema poštovanja prema Luisu Suarezu, nakon što je Urugvajac odbio rukovati se sa Patriceom Evrom.

Iskusni štoper je također rekao kako je namjerno preskočio rukovanje sa Suarezom, nakon što je vidio da napadač Liverpoola ne želi pružiti ruku Evri.

"Nakon što se desilo ono što jeste, naravno da se nisam želio rukovati sa Suarezom. On nema nimalo poštovanja koje je trebao imati u jednoj ovakvoj situaciji. Trebao se izviniti za napravljenu pogrešku. Sada sam izgubio poštovanje koje sam imao prema njemu", rekao je Ferdinand, dodavši:

"To je bio veoma napet momenat i sve se moglo riješiti jednim rukovanjem. Sve je moglo biti razriješeno danas, ali sada stvari izgledaju jako loše, razočaravajuće. Očekivao sam mnogo više od Suareza, ali očigledno bez osnova."

Wayne Rooney je danas obezbijedio pobjedu Crvenim vragovima, a engleski napadač je dva puta zatresao mrežu Redsa, da bi Suarez ublažio poraz Liverpoola pred kraj susreta.

"Rezultat je, ipak, na kraju najvažnija stvar i drago mi je da smo slavili. Atmosfera je bila očaravajuća. Obje navijačke skupine su bodrile svoj tim, a nadam se da ćemo u budućnosti više pričati o fudbalu", zaključio je Ferdinand.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.