Ferdinand u startnoj postavi protiv Athletica

Ferdinand u startnoj postavi protiv Athletica

Midhat Šljivak

Štoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand biće u startnoj postavi Crvenih đavola u revanš utakmici protiv Athletic Bilbaoa koja se igra sutra u Baskiji.

Ferdinand će u prvih jedanaest ući zbog bolesti Phila Jonesa koji ima gripu,  a pored Ferdinanda siguran u startnoj postavi je Johnny Evans. Problem za United predstavlja i nova pvreda brazilskog veznjaka Andersona.

"Jones je dobio gripu i on neće nastupati u sutrašnjoj utakmici. Također, Anderson se povrijedio i on će odustvovati pet sedmica. Pred nama je težak zadatak da nadoknadimo zaostatak iz prvog susreta, ali smo spremni za to", rekao je za zvanični sajt Manchester Uniteda menadžer Crvenih đavola Alex Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.