Ferdinand: United bi mogao požaliti zbog Vidića

Ferdinand: United bi mogao požaliti zbog Vidića

Edmir Škorić

Stoper Mancehster Uniteda Rio Ferdinand vjeruje da bi njegov klub mogao zažaliti zbog puštanja Nemanje Vidića u Inter.

Vidić se oprostio nedavno od Old Trafforda i od ljeta će braniti boje Intera. Ferdinand je uz srbijanskog stopera činio sjajan tanem u odbrani, a bivši engleski reprezentativac smatra da je Vidića trebalo zadržati.

"Vrijeme će pokazati hoće li United požaliti što je pustio Vidića. Jaap Stam je naprimjer odigrao nekoliko godina na vrhunskom nivou nakon odlaska iz Uniteda, a isto bi se moglo dogoditi s Vidićem. On je sjajan igrač i šteta je što ide iz Uniteda", izjavio je Ferdinand, koji želi ostati u klubu iako mu ugovr s Unitedom ističe na ljeto.

"Spreman sam, zdrav i želim nastaviti karijeru u Unitedu. Razgovarao sam s dosta ljudi i svi su mi poručili da nastavim igrati koliko god je to moguće. Želim da igram".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.