Ferdinand upitan za Arsenal

Ferdinand upitan za Arsenal

Edmir Škorić

Iskusni stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand upitan je za derbi utakmicu 17. kola engleskog Premiershipa protiv Arsenala na Old Traffordu.

Riječ je o povredi zadnje loše 32-godišnjeg kapitena engleske reprezentacije, pa je tako morao napustiti ogled sa Valencijom u 50. minuti.

"Rio je osjetio zatezanje u zadnjoj loži i nisam htio riskirati da propusti utakmicu sa Arsenalom sljedećeg ponedjeljka. Nije riječ o istegnuću, samo lakšem zatezanju, pa vjerujem da će biti spreman do utakmice koja se igra za šest dana", kazao je menadžer Uniteda, Škot Sir Alex Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.