Ferdinand: Volio bih da Nasri dođe

Ferdinand: Volio bih da Nasri dođe

Endin Čaušević

Odbrambeni igrač Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, misli kako bi Francuz Samir Nasri bio dobro pojačanje za United, te pravi nasljednik Erica Cantone na Old Trafordu.

Navodi se kako Sir Alex Ferguson želi da dovede reprezentativca Francuske kako bi imao adekvatnog kreativca na sredini terena koji bi mogao zamijeniti Paula Scholesa, koji se oprostio od aktivnog igranja fudbala. Ferdinand misli kako je Nasri jedini nasljednik Cantone, a i Scholesa u Unitedu.

“Samir Nasri je sjajan igrač, odličan je tehničar i zna da zabije gol. Za mene on je jedan od najboljih igrača, i vjerujem kako bi on želio titulu za najboljeg igrača Francuske”, izjavio je Ferdinand.

Ferguson je izjavio kako ovog ljeta ima namjeru da dovede nekoliko pojačanja jer je nekoliko igrača Uniteda odlučilo da se oproste od fudbala.

“Tražim nekoliko dobrih igrača koji bi nam mogli pomoći, Gary i Paul više nisu tu, ali će biti jako teško da im nađem adekvatne zamjene. Takođe je i Edwin rekao kako nema namjeru da nastavi karijeru, tako da nam je potreban dobar golman koji će moći braniti slijedećih nekoliko sezona”, kazao je Ferguson.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti