Ferdinandu četiri utakmice neigranja

Engleski nogometni savez odlučio

Ferdinandu četiri utakmice neigranja

Edmir Škorić

Štoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog 'nasilčničkog ponašanja' u meču Vragova i Hull Cityja u 23. kolu Premiershipa.

Engleski nogometni savez (FA) odlučio je danas kazniti Rio Ferdinanda sa četiri utakmice neigranja, zbog nasilničkog ponašanja u duelu sa igračem Hull Cityja Craig Faganom.

Ferdinand se nedavno oporavio od povrede zbog koje nije igrao tri mjeseca, a sada je primoran propustiti mečeve Uniteda sa Arsenalom, Portsmouthom, Aston Villom i Evertonom. Rio će se vratiti 28. februara u finalu Liga kupa protiv Ville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.