Ferguson: De Gea nas je spasio

Ferguson: De Gea nas je spasio

Manchester United sinoć je sa 2:0 savladao Blackburn, te se učvrstio na prvom mjestu na tabeli sa pet bodova prednosti ispred Citya.

Menadžer tima sa Old Trafforda Sir Alex Ferguson posebno je pohvalio svog golmana, mladog Španca David de Geu, koji je spriječio sve napade Roversa.

 

"David je u tri navrata sjajno intervenisao i ostavio nas u igri. Iako smo imali posjed lopte na svojoj strani, nismo stvarali mnogo prilika za pogodak. Javier Hernandez je pogodio stativu, a mislim da ono nije bio penal. Ipak, sve pohvale idu na račun Davida, bio je sjajan", rekao je Ferguson nakon susreta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.