Ferguson nagovara Van Der Sara da ostane

Ferguson nagovara Van Der Sara da ostane

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson pokušaće ubijediti svog golmana Edwina van der Sara da odloži odlazak u penziju.

Van Der Sar je ranije ove godine odlučio da se povuče na kraju ove sezone, ali škotski stručnjak na klupi Manchester Uniteda ne želi se pomiriti sa ovom odlukom svog čuvara mreže.

Ferguson ima velikih problema u pronalasku adekvatne zamjene za Van Der Sar, pa holandskog golmana želi ubijediti da ostane još jednu sezonu na Old Traffordu, te mu je ponudio smanjeni trening i povećanje plate kako bi ga to i privolio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.