Ferguson Naniju: Novi ugovor ili transfer lista

Održan sastanak

Ferguson Naniju: Novi ugovor ili transfer lista

Adnan Beganović

Prema pisanju otočkih medija menadžer Manchester Uniteda, Alex Ferguson, poručio je Naniju da mora potpisati novi ugovor ili će u protivnom biti prodan u ljetnom prelaznom roku.

U posljednjih nekoliko mjeseci otočki mediji mnogo pišu o budućnosti Nanija, a danas dolaze informacije koje govore da je portugalski reprezentativac održao sastanak sa Fergusonom na kojem mu je škotski  stručnjak poručio da mora potpisati novi ugovor ili će biti stavljen na transfer listu.

"Želimo ga zadržati, on je igrač koji ima pobjednički mentalitet i koji uvijek zabija važne golove. Znam da želi igrati u početnoj postavi, a ukoliko nastavi sa igrama kao protiv Readinga, onda će tako i biti", izjavio je Ferguson.

Otočki mediji pišu da ni Nani nema ništa protiv ostanka u Unitedu, no u isto vrijeme želi veći ugovor, odnosno portugalski reprezentativac umjesto dosadašnjih 110.000 eura sedmično, želi 160.000 eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.