Ferguson poručio: Nani ostaje u Unitedu

Ništa od prodaje

Ferguson poručio: Nani ostaje u Unitedu

Adnan Beganović
Teme:

Iako u posljednjih nekoliko dana otočki mediji traže novi klub portugalskom reprezentativcu Naniju, menadžer Manchester Uniteda, Alex Ferguson, nema ga namjeru prodavati.

"Nećemo prodavati Nanija. Trebamo ga. Njegov ugovor vrijedi još godinu i pol i on je jako bitan za našu igru", izjavio je Ferguson.

"Nažalost, u ovom trenutku je povrijeđen. Poslali smo ga u Dubaji na krati odmor kako bi se što prije oporavio. On ima budućnost na Old Traffordu i ne vidim razlog zašto bi ga prodavali", zaključio je menadžer Crvenih vragova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.