Ferguson šokiran Van Der Sarovom greškom

Ferguson šokiran Van Der Sarovom greškom

Manchester United propustio je jučer veliku priliku da se primakne Chelseau na tabeli, nakon što su remizirali (2:2) sa slabašnim West Bromwich Albionom.

Glavni krivac za remi bio je golman Uniteda Edwin van der Sar, koji je nakon jednog centaršuta uhvatio loptu, ali mu je ona ispala iz ruku i došla do Tchoyija, kojem nije bilo teško postići gol.

"Rezultat je neobjašnjiv. Imali smo nesreće kod njihovog prvog gola, a kod drugog je Van der Sar napravio grešku kakvu sigurno nije napravio još od osnovne škole", rekao je nakon susreta trener Manchester Uniteda Alex Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.