Ferguson spreman ponuditi 30 miliona funti za Lewandowskog

Škot oduševljen partijom napadača

Ferguson spreman ponuditi 30 miliona funti za Lewandowskog

Nakon sinoćnje partije Roberta Lewandowskog, ekipa Manchester Uniteda je navodno povećala svoj interes za dovođenje ovog napadača te su Crveni đavoli spremni ponuditi još više novca za Poljaka. 

Skauti koje je Sir Alex Feguson poslao u Dortmund su mu zaista bili nepotrebni budući da o partiji Lewandowskog danas govori kompletan fudbalski svijet.

Ipak, Dortmund sada ne žuri sa prodajom svog napadača budući da su već ostali bez Marija Gotzea koji je prešao u redove minhenskog Bayerna. 


Sir Alex Ferguson je svjestan novog spleta okolnosti te je spreman da ponudi i 30 miliona funti Milionerima kako navode otočki mediji.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti