Ferguson želi mladog Francuza

Ferguson želi mladog Francuza

Edmir Škorić

Nakon što je redove Manchester Uniteda, donekle, popunio Antonio Valencia iz Wigana, Sir Alex Ferguson pronašao je Francuza kojeg žarko želi u svojim redovima, no nisu u pitanju Franck Ribery ili Karem Benzma.

Nedavno je Antonio Valencia potpisao za Manchester United, a "vragovi" tragaju za novim "žrtvama", kako i ne bi kada je na klupski račun stiglo prvih 80 miliona eura koje je Perez poslao za Cristiano Ronalda.

Daily Express prenosi kako je škotski stručnjak na klupi Manchestera zagrijan za jednog Francuza. Ne radi se o Karemu Benzemi ili Francku Riberyu, riječ je o 23-godišnjem Andre-Pierre Gignacu. Gignac je jedan od najzanimljivijih mladih igrača u Francuskoj. Za Toulose je postigao 26 golova u 65 utakmica, nakon što je došao iz Lorienta u 2007. godini.

Imao je Francuz i svoj debi za "pijetlove", do sada je odigrao ukupno tri utakmice.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.