Ferguson želi Sancheza iz Udinesea

Ferguson želi Sancheza iz Udinesea

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson potvrdio je interesovanje za krilo Udinesea Alexisa Sancheza, javljaju engleski mediji.

Ferguson je rekao da se divi igri Sancheza, koji je imao sjajan nastup na minulom Svjetsom prvenstvu, ali je dodao da još uvijek nema zvanične ponude sa Old Trafforda.

"Gledali smo Sancheza i on nas je impresionirao, kao i još nekoliko fudbalera. Odigrao je u posljednje vrijeme nekoliko jako dobrih utakmica i svakako je interesantan. Svakako da bih ga voljeli imati u ekipi, ali za sada nismo odlučili da pošaljemo ponudu na adresu Udinesea", rekao je Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.