Ferilli će se (opet) skinuti do kraja
Na proslavi titule iz 2001. godine Sabrina je samo djelomično ispunila obećanje

Ako Roma osvoji naslov...

Ferilli će se (opet) skinuti do kraja

Adnan Beganović
Teme:

Veliku bitku za naslov prvaka Serije A do kraja prvenstva vodit će Inter, Roma i Milan, ali sasvim sigurno najveći motiv za osvajanje Scudetta imat će fudbaleri tima iz Rima.

Naime, pored premija koje sasvim sigurno neće biti u malom novčanom iznosu, fudbalerima Rome dodatni motiv za osvajanje Scudetta dala je seksipilna talijanska glumica Sabrina Ferilli koja je obećala da će se skinuti do kraja ukoliko njen omiljeni klub osvoji Scudetto.

Podsjetimo, seksipilna Ferilli 1998. godine obećala je izvesti striptiz kada Roma osvoji naslov, no kada su fudbaleri rimskog kluba do istog došli 2001. godine ostali su razočarani. Ferilli se samo djelomično razgolitila, ali je sudeći prema fotografijama u prilogu sve to nadoknadila. Dolazi li vrijema da obećanje ispuni i pred navijačima?

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.