Fernandez: Costa dolazi? Nemam pojma

Veznjak Atletica

Fernandez: Costa dolazi? Nemam pojma

Eldar Ganibegović

Igrač Atletico Madrida, Augusto Fernandez, se oglasio povodom dolaska Diega Coste u Madrid, kao i mogućeg odlaska Jana Oblaka u PSG.

Costa se povezuje sa povratkom u Atletico cijelo ljeto, ali ekipa iz Madrida ne može registrovati nove igrača pa to predstavlja problem, dok se Oblak spominje kao novo pojačanje PSG-a.

"Costa dolazi? Nemam pojma. Želimo da imamo najbolje igrače u našem timu, to je sigurno. Diego Costa je jedan od njih, ali ne znam da li će doći ili ne. Nije do mene.

"Oblak odlazi? Ako postoji nešto što možemo učiniti, to je onda da živimo u sadašnjosti i sa onim što imamo. Danas imamo Oblaka u svlačionici i mi se držimo toga", rekao je veznjak Atletico Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi