Ferrara: Borim se poput Rockyja!

Juventustov trener ne priznaje poraz

Ferrara: Borim se poput Rockyja!

Edmir Škorić

Juventusov trener Ciro Ferrara u srijedu igra "meč života" protiv Napolija. Ovo bi mogao biti nokaut udarac za italijanskog stručnjaka, ukoliko njegovi igrači ne ostvare pobjedu.

Nedjeljni poraz od Milana u Torinu (0:3) doveo je trenera Juventusa Cio Ferraru na rub svoje avanture u Staroj dami. Ruski selektor Guus Hiddink čeka novi kiks Juventusa, kako bi preuzeo kormilo kluba.

Posljednja šansa za Ferraru je očito utakmica italijanskog kupa protiv Napolija koja se igra već sutra.

"Jedan od mojih rijetkih prijatelja u ovom trenutku mi je kazao: 'Vi ste kao Rocky'. Pun sam udaraca i krvi, ali svom protivniku kažem da nisam povrijeđen. Ne postoji ništa što bi me oborilo", kazao je Ferrara na konferenciji za novinare.

"Znam što klub misli o svemu, isto tako sam dovoljno iskusan da razumijem sudbinu trenera, koja je povezana isključivo s rezultatima. Ukoliko dobijem otkaz na mjestu trenera, neću to svhatiti kao poraz, već kao novu lekciju u mojoj trenerskoj karijeri", završio je Italijan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti