Ferrara: Moral kod igrača je odličan

Strateg Juventusa

Ferrara: Moral kod igrača je odličan

Edmir Škorić

Sljedeće nedjelje Juventus će na Delle Alpiju ugostiti Udinese, a trener Ćiro Ferrara ističe da je moral kod njegovih igrača na visokom nivou, te se nada novoj pobjedi Stare dame.

Moral u redovima Juventusa pred utakmicu sa Udineseom je na visokom nivou, a razlog da vjeruju u pobjedu svakako je i oporavak dva igrača, Mohameda Sissoka i Claudio Marchisija.

"Bit će ovo važan tjedan za Marchisia i Sissoka, jer su obojica trenirala sa timom, ali ne u punoj brzini. Stoga će biti odlučujuće vidjeti što oni mogu napraviti pred ovaj izazov protiv Udinesea", kazao je Ferrara za Il Corriere dello Sport.

Trener računa na prisutnost oporavljenog dvojca iz sredine terena, ali i na one koji su na reprezentativnim zadatcima.

"Naš moral je na visokom nivou, barem kod igrača koji su radili sa mnom. Nadam se da je jednak i kod igrača koji su sa reprezentacijama, tako da možemo punom snagom vratiti se prvenstvu."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.