Ferrara: Važna su tri boda

Teška ali vrijedna pobjeda

Ferrara: Važna su tri boda

Edmir Škorić

Trener Juventusa Ciro Ferrara priznaje kako je dosta olakšan nakon što je njegov tim sinoć savladao Udinese sa minimalnih 1:0.

Stara dama bila je daleko od svog najboljeg izdanja, no srećom po sve tifoze torinskog kluba Fabio Grosso je u nastavku utakmice pogodio na ubačaj Urugvajca Caceresa.

"Pobijedili smo u znatno teškom susretu i sada je najvažnije da smo osvojili tri boda. Istina, borili smo se za pronalaženje prostora, osobito u drugom poluvremenu, ali jedina stvar koja se večeras broji je pobjeda", rekao je Ferrara odmah po završetku utakmice.

Ono što je, osim pobjede, izmamilo osmijeh na lice domaćih navijača bio je ulazak u nastavku igre povratnika Del Piera i Sissoka.

"Pozitivna je stvar bilo vidjeti Del Piera i Sissoka nazad u akciji, doprinijeli su u ovoj pobjedi. Inter? Moje misli sada su više usmjerene ka Bordeauxu", dodao je Ferrara.

Juventus za vodećim Interom zaostaje sedam bodova, a u srijedu gostuju kod francuskog aktuelnog prvaka Bordeauxa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije