Ferrara zadovoljan Juventusovim igrama
Braco donio pobjedu protiv Reala

Ferrara zadovoljan Juventusovim igrama

E. Škorić

Pobjedom protiv madridskog Reala u polufinalu "Kupa Mira", torinski Juventus plasirao se u finale gdje će snage odmjeriti sa Aston Villom, a trener "stare dame" Ciro Ferrara nije krio oduševljenje nakon pobjede nad "kraljevima".

Fabio Cannavaro, povratnik u redove Juventusa, već nakon tri minute uspio je zatresti mrežu svog bivšeg kluba iz Španije. No, preko Cristiano Ronalda Real dolazi do poravnanja, i ovaj put Portugalac je pogodio "sa kreča". Pobjedu Ferrarinoj momčadi donosi bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić.

"Zadovoljan sam rezultatom i onim što sam sinoć mogao vidjeti. Pobjedama na turniru poput ovog pomoći će nam da stvorimo pobjednički mentalitet. Zaista, naporno radimo. Vidio sam igrače kako su motivirani, i nisam im imao mnogo toga prigovoriti."

"Sada se moramo okrenuti naprijed i razmišljati o finalnoj utakmici", završio je Ciro.

"Stara dama" će u nedjelju igrati u finalu "Kupa Mira" protiv Aston Ville koja je u polufinalu zaustavila Porto. Torižani, kao i protiv Reala, izgleda neće moći računati na povrijeđenog Brazilca Diega.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.