Ferrari: Cissokho bi mogao preći u Italiju

Ferrari: Cissokho bi mogao preći u Italiju

Fabrizio Ferrari, menadžer Alya Cissokha, nagovijestio je da bi njegov klijent naredne sezone mogao nastupati u Seriji A.

Cissokho je jedan od najskupljih lijevih bekova na svijetu, a Ferrari smatra da cijena neće biti problem za klubove poput Rome i Intera.

"U ovom trenutku tržište je zatvoreno i transfer nije lako ostvariti. Sačekat ćemo do maja da vidimo što će se dogoditi", rekao je Ferrari za L'Equipe, dodavši:

"Lyon je platio 15 miliona eura za njega, što ga čini jednim od najskupljih lijevih bekova na svijetu. Međutim, mislim da to neće biti problem za klubove poput Rome i Intera. On ima izvrsnu reputaciju u Italiji".

Cissokho je došao u Lyon 2009. godine nakon što mu je propao transfer u Milan. Izgleda kako će dobiti još jednu priliku da zaigra u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti