Ferreira: Balea je teško čuvati

Portugalac se nada da će bolje proći nego u aprilu

Ferreira: Balea je teško čuvati

Sutra se na White Hart Laneu sastaju Tottenham i Chelsea, a Pijetlovi su prošle sezone slavili sa 2:1, a Paulo Ferreira vjeruje da će ovoga puta Plavci bolje proći.

S obzirom da je Jose Bosingwa povrijeđen, mjesto uz desnu aut liniju u udbrani zauzet će Paulo Ferreira koji će imati zadatak čuvati Garetha Balea koji igra u odličnoj formi. Ove sezone je postigao već devet golova.

Prošle sezone Tottenham je slavio rezultatom 2:1, a jedan gol za Pijetlove je postigao upravo sjajni Velšanin.

"U aprilu me Bale nadigrao. Sada ću dati sve od sebe i vidjet ćemo šta će biti", rekao je Paulo Ferreira, te daodao:

"Bale je u sjajnoj formi. Jedan od najboljih bekova svijeta, Maicon se moučio s njim. Međutim nije Bale Tottenham, kompletna ekipa je dobra. Što se tiče Balea teško ga je čuvati, ali dat ću sve od sebe."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.