Feyenoord prokockao prednost od dva gola
Luc Castaignos

Eredevisie, 24. kolo

Feyenoord prokockao prednost od dva gola

Feyenoord je u prvoj današnjoj utakmci 24. kola holandske Eredivizije na gostovanju savladao Den Haah sa 2:0.

Holandski divovi su već u prvom poluvremenu vodili sa 2:0, a oba gola postigao je sjajni Luc Castaignos, 18-godišnji napadač koji je na meti mnogih evropskih velikana.

Castaignos prvi gol je postigao u 30. minuti, a da drugi put zatrese mrežu Den Haaga trebalo mu je još samo osam minuta.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale sve do 81. minute. Za domaće je pogodio Charlton Vicento, 19-godišnji napadač i tako vratio nadu Den Haagu.

Do kraja utakmice domaći su uspjeli poravnati rezultat. U 87. minuti gol je postigao Dmitri Bulykin i tako donio bod svojoj ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.