Feyenoord ubjedljiv protiv Vitessea

Feyenoord ubjedljiv protiv Vitessea

Midhat Šljivak

Ekipa Feyenoorda je nakon dva uzastopna poraza konačno došla do pobjede. U 13. kolu holandskog prvenstva visoko su porazili Vitesse na gostovanju rezultatom 4:0.

Poveo je Feyenoord već nakon 4. minute igre preko Guidettija, a nakon pola sata igre Cisse je udvostručio vodstvo gostiju. Treći gol djelo je ponovo Guidettija u 42. minuti. pa se već nakon prvog poluvremena pobjednik znao.

U nastavku utakmice još jedan gol u mreži domaćina.  Strijelac gola u drugom poluvremenu bio je Sekou Cisse koji je konačnih 4:0 postavio u 56. minuti utakmice. U drugoj utakmici u podnevnom terminu Den Haag i Utrecht su remizirali odigravši 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.