FFF vjeruje u nevinost Riberyja i Govoua

Sex skandal potresa Francusku

FFF vjeruje u nevinost Riberyja i Govoua

Adnan Beganović

Francuski fudbalski savez (FFF) izdao je kratko saopštenje povodom skandala u čijem središtu su se našli reprezentativci te zemlje Franck Ribery i Sidney Govou.

Dvojica fudbalera se sumnjiče da su koristili usluge maloljetne prostitutke zbog čega bi, ako se dokaže njihova krivica, mogli da završe u zatvoru.

"Fudbalski savez Francuske u ovom trenutku vjeruje u pretpostavku nevinosti naših reprezentativaca i nada se da će se ovaj slučaj rasvijetliti i riješiti ovlašteni istražni organi. FFF još nije imao uvid u službeni dokument ovog slučaja i neće davati komentare do okončanja istražnog postupka", stoji u saopštenju francuskog saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.