FIFA-in agent tvrdi: Paulinho je novi igrač Rome

Igra na poziciji Miralema Pjanića

FIFA-in agent tvrdi: Paulinho je novi igrač Rome

Edmir Škorić

FIFA-in agent Jose Alberti izjavio je kako će brazilski reprezentativac Paulinho definitivno potpisati za Romu.

Paulinho je 24-godišnji Brazilac koji igra na poziciji zadnjeg ili centralnog veznog. Riječ je o talentiranom igraču Corinthiansa, koji je 2011. i 2012. godine izabran u najboljih postavi brazilske Serije A.

Bio je nedavno strijelac u remiju Brazila i Engleske na Maracani, a kako sada stvari stoje, on će u sljedećoj sezoni biti član Rome.

"Definitivno ide u Romu. Sve je završeno, samo se čeka da se završi Kup konfederacija", rekao je Alberti, FIFA-in zastupnik za južnoamerički nogomet.

"On ia ogroman fizički i tehnički potencijal i brzo će se uklopiti u igru Rome. Za godinu dana će udvostručiti svoju vrijednost. Definitivno odgovara Romi".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije