FIFA odobrila Medunjanina

FIFA odobrila Medunjanina

Iz sjedišta krovne svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) danas je u sjedište Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je stigla i zvanična potvrda da Haris Medunjanin može nastupati za Bosnu i Hercegovinu.

Medunjanin je zabilježio nastupe za mladu U21 reprezentaciju Holandije, ali se potom ipak odlučio da igra u nacionalnom dresu svoje domovine. Tako je vezista španskog Valladolida po ubrzanom postupku dobio pasoš Bosne i Hercegovine, a danas je stiglo i pismo iz FIFA kojim se odobrava nastup ovom fudbaleru za Zmajeve.

Ako je suditi po formi u klubu i onom prikazanom na treninzima, Medunjanin će predstavljati veliko pojačanja izabranicima selektora Miroslava Blaževića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.