FIFA trofej stigao u Bosnu i Hercegovinu

FIFA trofej stigao u Bosnu i Hercegovinu

O. Lekić

Trofej Svjetskog fudbalskog prvenstva, jedan od najpoznatijih i najprestižnijih sportskih simbola na svijetu, stigao je u Bosnu i Hercegovinu.

Coca-Cola turneja FIFA trofeja Svjetskog prvenstva 2014. započela je u septembru prošle godine izložbom upriličenom u Brazilu, zemlji domaćinu Svjetskog fudbalskog prevenstva 2014, a na svom putu koji će trajati 9 mjeseci do povratka u Brazil trofej će posjetiti još 89 zemalja širom svijeta.

Tokom boravka trofeja u Bosni i Hercegovini ljubitelji fudbala imat će jedinstvenu mogućnost da budu dio ovog nezaboravnog globalnog događaja i izbliza vide najprestižniju fudbalsku nagradu. 

Tokom izložbe, osim rijetke prilike da uživo vide trofej i fotografišu se pored njega, posjetitelji će uživati u brojnim inovativnim i zabavnim sadržajima poput zadivljujuće Hologram zone, u kojoj će se, putem specijalnih 3D snimaka, ''oživjeti'' nezaboravni momenti dosadašnjih svjetskih prvenstava, dok će u Zoni društvenih mreža svi fanovi moći da podijele ovo neponovljivo iskustvo s prijateljima širom svijeta. 

Podsjetimo, trofej će  sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu čekati izložen u petak 7. 3. od 13 do 21 sat i u subotu 8. marta od 9 do 21 sat u Dvorani “Mirza Delibašić”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.