FIFA trofej u 16:30 stiže u Bosnu i Hercegovinu

FIFA trofej u 16:30 stiže u Bosnu i Hercegovinu

O. Lekić

Treća svjetska turneja originalnog FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva koju organizira Coca-Cola u punom je zamahu, a danas će pehar stići u našu domovinu.

U okviru treće turneje FIFA trofeja Svjetskog nogometnog prvenstva koju organizuje Coca-Cola ljubitelji nogometa u 90 zemalja imat će priliku doživjeti potpuno nezaboravno iskustvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

FIFA trofej će u našu zemlju stići danas, a među probranom delegacijom s kojom iz Praga stiže trofej nalazi se i novinar našeg portala.

Podsjetimo, trofej će  sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu čekati izložen u petak 7. 3. od 13 do 21 sat i u subotu 8. marta od 9 do 21 sat u Dvorani “Mirza Delibašić”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.