Fifić: Vjerujem da će Podgrmeč i bez mene pobijediti Iskru

Kapiten Podgrmeča pred današnji meč

Fifić: Vjerujem da će Podgrmeč i bez mene pobijediti Iskru

Nakon gostujuće pobjede u prošlom kolu nad Braniteljom, nogometaši Podgrmeča danas igraju derbi začelja sa Iskrom iz Bugojna. 

Sanjani će biti znatno oslabljeni neigranjem povrijeđenog kapitena Fifića, dok će iz redova Iskre susret morati propustiti kartonirani Kovač.

"Veoma važna i teška utakmica očekuje nas danas. Prednost je to što igramo pred domaćom  publikom, gdje trebamo opravdati tri boda iz Mostara".

"Iskra nam je možda i glavni konkurent u borbi  za opstanak i sigurno neće doći sa bijelom zastavicom“, kazao jeza SportSport.ba iskusni Fifić, koji se  potom osvrnuo i na svoj izostanak.

"Kako stvari stoje, danas neću moći biti od koristi svojoj ekipi, jer sam imao malu povredu u Mostaru. Vjerujem u svoje saigrače i znam da će posao danas odraditi na visokom nivou, tako da će i bez mene uspjeti savladati Iskru“, dodao je Fifić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.