Figo: Ronalda zbog Barce niko ne vidi

Figo: Ronalda zbog Barce niko ne vidi

Legenda Real Madrida, Portugalac Luis Figo, izjavio je da je zapanjen formom u kojoj se nalazi njegov sunarodnjak Cristiano Ronaldo.

Figo vjeruje kako je Ronaldo dobrim dijelom zapostavljen u medijima, jer najveći rival Barcelona igra u nevjerovatnoj formi.

"Kada gledate Barcelonu kako igra, onda jednostavno zaboravite na sve ostalo. Cristiano Ronaldo postavlja sve vrijeme rekorde u Realu, ali to ljudi i ne primjete toliko jer je gotovo sva pažnja posvećena Barceloni, koja igra zaista fenomenalno. Međutim, ukoliko Barca popusti u formi, onda će Real osvojiti titulu", rekao je Figo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti