Figo: Teško je igrati u Zenici

Figo: Teško je igrati u Zenici

Luis Figo, legendarni Portugalac, istakao je kako je teško igrati na Bilinom Polju protiv naše reprezentacije.

Identičan baraž kao prije dvije godine. Ponovo ćemo igrati protiv Portugala, samo ovaj put u baražu za Evropsko prvenstvo.

"Situacija nije očekivana i sve se dodatno iskoplikovalo, a naš protivnik u baražu, Bosna i Hercegovina, bolja je nego prije dvije godine kada smo ih također u baražu savladali oba puta sa 1:0", rekao je Figo za novosti.rs.

"Teško je igrati na stadionu u Zenici. Ipak, ako budemo igrali onako kako moramo, vjerujem da ćemo učestvovati na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini", dodao je legendarni Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.