Filip Arežina se ove zime vraća u Premijer ligu BiH?

Nekadašnji veznjak Željezničara i Zrinjskog

Filip Arežina se ove zime vraća u Premijer ligu BiH? · Saznajemo

Bh. veznjak Filip Arežina trebao bi se ove zime vratiti u Premijer ligu BiH.

Nekadašnji fudbaler Željezničara i Zrinjskog prvi dio ove sezone proveo je u HNL-u, tačnije u ekipi Lokomotive iz Zagreba.

Tako je došao ljetos iz Mladosti, dobro počeo, ali onda su uslijedile povrede zbog kojih je često u posljednje vrijeme bio van terena.

Kako saznajemo, nakon svega Arežina je odlučio da se vrati u Premijer ligu BiH te već obavlja razgovore s nekim klubovima, ali za sada nije poznato koja će mu biti naredna destinacija.

Inače, ovaj fudbaler je u bh. fudbalu prošao dosta klubova, a najpoznatiji su svakako Željezničar i Zrinjski. Osim toga, igrao je i za Mladost Doboj Kakanj, Rudar Prijedor, Olimpik itd.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je tokom karijere upisao i jedan nastup u dresu A selekcije BiH i to na Kirin kupu u Japanu dok je selektor bio Mehmed Baždarević.

Arežina je u Premijer ligi upisao ukupno 104 utakmice, postigao je 18 golova uz 16 asistencija.

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Voli KLADARU vise od PENALA..
1 3
enko
Sigurno dobar igrac,sklon povredama ali veliki broj promljenjenih klubova govori da sa njim nesto nije u redu,dobar ali nepouzdan
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije