Filip Jazvić ekspresno pronašao novi klub

Nakon odlaska iz Željezničara

Filip Jazvić ekspresno pronašao novi klub

Dojučerašnji fudbaler FK Željezničar Filip Jazvić prije dva dana je napustio Grbavicu, a već danas dogovorio saradnju sa novim klubom.

Jazvić će karijeru nastaviti u Rumuniji, tačnije u ekipi Hermannstadta u kojoj je danas i zvanično predstavljen.

Rumunski prvoligaš je ove zime već angažovao jednog bivšeg igrača Željezničara Ivana Lendrića, pa bi njih dvojica sada mogli zaigrati u tandemu. Jazvićev transfer u Rumuniju je realizovan uz pomoć Ivice Džidića.

Podsjetimo, ovaj 28-godišnji krilni napadač je u ponedjeljak potpisao sporazumni raskid ugovora sa Željezničarom i to nakon svega pola godine provedenih na Grbavici.

Jazvić je u karijeri nastupao za Rudeš, Vrapče, Moslavinu, Dragovoljac, Istru, Inter Zaprešić, Cluj, Tirgu Mures, Hapoel Haifu, Craiovu, Gdyniju i Olimpiju Grudziadz iz koje je i stigao u Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi