Filip Perković se nada dobrom rezultatu

Vitez gostuje u Istočnom Sarajevu

Filip Perković se nada dobrom rezultatu

Prvi trijumf sezone novajlija Vitez potražit će danas u Istočnom Sarajevu. Oslabljeni za Anela Dedića i Mladena Jurčevića Vitežani vjeruju u povoljan ishod današnjeg meča.

Golman Filip Perković očekuje dobru igru i rezultat.

“Dobro smo se pripremili za današnju utakmicu. Nadamo se pozitivnom rezultatu bez obzira što je Slavija na domaćem terenu neugodan protivnik. I iskustvo je na njihovoj strani. Mi smo novajlija u Premijer ligi I teže je igrati nego klubovima koji su godinama stabilni, kakva je upravo Slavija,” izjavio je Perković.

Osim Anela Dedića i Mladena Jurčevića u timu Viteza neće biti ni Branka Čubrila. Novi napadač Vitežana tek je jučer kompletirao dokumentaciju potrebnu za nastup u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.