Filip Stojković izabrao Crnu Goru

Odbio Muslina

Filip Stojković izabrao Crnu Goru

D. Vejo

Novi selektor Srbije, Slavoljub Muslin naknadno je proširio spisak fudbalera na koji je stavio Filipa Stojkovića iz Čukaričkog te Aleksandra Sedlara iz Metalca.

Ali, naiša je na prepreku. Član tima sa Banovog brda ipak je odbio poziv selektora, a razlog tome što je sebe već obećao Crnog Gori.

"Moramo sam reći ne treneru Muslinu. To sam uradio iz razloga što sam već dobio papire i poziv Ljubiše Tumbakovića. Prije nekoliko mjeseci dobio sam poziv koji sam prihvatio, tako da ne mogu sada odustati. Čelnici FSCG kontaktirali su me i pitali da li želim da igram i ja sam pristao", rekao je za srbijanske medije mladi fudbaler Čuke, Filip Stojković.

Ovo bi mogao biti nedostatak za Orlove, imajući u vidu da je upravo Stojković u posljednje dvije sezone biran za idealan tim prvenstva Srbije jer je svojim partijama to i zaslužio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi