Filipe Luis: Želimo taj naslov

Ateltico s Interom za evropski Superkup

Filipe Luis: Želimo taj naslov

Edmir Škorić

Osvajač Lige prvaka Inter i osvajač Evrospke lige Atletico Madrid će se u petak boriti za naslov evropskog Superkupa.

Ostalo je još nekoliko dana do utakmice Superkupa Evrope, a novinarima u Madridu se povodom ovog duela obratio Filip Luis, igrač koji je u Atletico stigao iz Deporitva.

"Inter ima velike igrače, ali isto tako i mi. Prije svega mislim na Sergija Aguera i Diega Forlana koji su također zastrašujući igrači. Obje ekipe imaju kvalitetne igrače", kazao je Filipe Luis na press konferenciji za novinare uoči utakmice evropskog Superkupa s Interom, koja se igra ovog petka.

"To će biti zanimljiva utakmica, ali želimo osvojiti trofej. Ako postoji favorit, onda to sigurno nismo mi, jer je Inter prošle sezone osvojio Ligu prvaka. Naš cilj je osvojiti ovaj naslov. Znamo da je teško, ali sve se može dogoditi i zbog toga smo spremni", dodaje Luis koji je ovog ljeta u Atletico stigao iz Deportivo La Corune za 12 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.