Fiziotarapeutkinja Nomadsa ukrala šou: Nije ni čudo što su svi gledali u nju

U centru pažnje

Fiziotarapeutkinja Nomadsa ukrala šou: Nije ni čudo što su svi gledali u nju

Endin Čaušević

U Cardiffu meč prvog pretkola Lige prvaka trenutno igraju Connah's Quay Nomads i Sarajevo.

Bordo klub je odlično počeo utakmicu i već u 16. minuti uspio je da povede sa 1:0. Jukić je sjajno uposlio Tatara koji vara domaćeg golmana i šalje loptu u mrežu.

No, u 29. minuti sve je "stalo". Naime, golman domaćih požalio se na povredu, a onda je na teren utrčala zanosna fiziotarapeutkinja Nomadsa i nije ni čudo što su svi bili zbunjeni i samo gledali u nju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Buraz iz tvojih tekstova dolazim do zaključka da te drže zatvorenog u nekom podrumu ... za covijeka koji je ovoliko opsjednut bilo kakvom ženskom osobom nikad nisam čuo
13 5
Rajvosa2019
Nisam je ni vidio , taman otiso po hladnu vopi , dizna se otvorila
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi