FK Borac dogovorio važan potpis
FOTO: FK Borac

Uskoro i nova pojačanja

FK Borac dogovorio važan potpis

S. Mlaćo
FK Borac je danas dogovorio važan potpis.

U Banjoj Luci ostaje Dejan Meleg koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

"Po drugi put sam produžio ugovor sa FK Borac na obostrano zadovoljstvo. Sljedeća sezona će biti moja treća u banjalučkom Borcu i želim da se zahvalim čelnicima kluba na ukazanom povjerenju. ", rekao je Meleg.

U Borcu su svjesni kvaliteta Melega koji se vratio u oktobru 2020. godine, pa je želja bila jasna.

"Dejan je igrač koji je u proteklom periodu od samog početka odigrao važnu ulogu u svim našim uspjesima. Od prvog nastupa na europskoj sceni, preko osvajanja naslov prvaka i plasmana u finale Kupa BiH, do ove sezone i novog izlaska u Europu. Vrlo brzo smo dogovorili nastavak suradnje. Produžili smo ugovor na još godinu dana uz mogućnost daljnje suradnje“.

Dodao je da Borac radi na dovođenju novih igrača.

"Imamo puno igrača kojima ističu ugovori. Pregovaramo o njihovom ostanku, a puno radimo na dolasku novih igrača. Više detalja trebalo bi biti poznato u narednoj sedmici. ", ističe Zeljković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Borca su između ostalih kontaktirali nekadašnjeg stopera Krupe Aleksandra Vukotića koji trenutno nastupa u Belgiji, tačnije Waasland Beveren.

Vukotić se zahvalio i kazao da još uvijek nije spreman za povratak u Premijer ligu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Znaci uskoro poziv repke da ga lakse prodaju iduce god
3 3
Salgijica
Dejan Meleg ima kondicije ko moja baba. Kita od igraca
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi